Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Webinarium PFPŻ ZP pt.: Dyrektywa NIS 2: Jak przygotować firmę na nowe obowiązki? Praktyczny przewodnik dla przedsiębiorców, 20 listopada 2025 r.
Serdecznie zapraszamy do udziału w organizowanym przez Polską Federację Producentów Żywności Związek Pracodawców oraz kwartalnik „Food-Lex” webinarium „Dyrektywa NIS 2: Jak przygotować firmę na nowe obowiązki? Praktyczny przewodnik dla przedsiębiorców”, które odbędzie się w dniu 20 listopada 2025 r. na platformie ZOOM.

Więcej informacji na temat webinarium kliknij tutaj

Formularz rejestracyjny kliknij tutaj


dyrektywa_NIS2_2025-1



Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij