• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • kontakt telefon
  • wyszukaj lupa
  • logowanie kłódka
Logo Foodlex
  • Strona główna
  • Baza Aktów Prawnych
  • e-Food-Lex
  • Spis opublikowanych artykułów
  • Przewodniki i wytyczne
  • Dodatki do Żywności
  • Zanieczyszczenia
  • Info Centrum
  • Zaprenumeruj Food-Lex
  • Reklama
  • Kontakt
  • Mapa serwisu
Strona główna / Artykuły

Artykuły



21 lipiec 2023

Zaktualizowane wytyczne WHO dot. tłuszczów...

18 lipiec 2023

Relacja z webinarium PFPŻ ZP pt.: Nowe obo...

11 lipiec 2023

Wprowadzanie do obrotu i oznakowanie mater...

04 lipiec 2023

Europejski Trybunał Obrachunkowy ws. funkc...

03 lipiec 2023

Kontrolerzy przyjrzą się wsparciu unijnemu...

27 czerwiec 2023

PARP wydłuża nabór do konkursu Pracodawca Jutra

23 czerwiec 2023

Już tylko tydzień pozostał na zgłoszenie d...

22 czerwiec 2023

Food-Lex nr 2/2023 już dostępny

20 czerwiec 2023

Do 30 czerwca przyjmowane są zgłoszenia w...

15 czerwiec 2023

Trwa VII edycja Konkursu Pracodawca Jutra

12 czerwiec 2023

Gospodarka o obiegu zamkniętym: Komisja za...

07 czerwiec 2023

Międzynarodowy Dzień Bezpieczeństwa Żywności 2023

 

< 1 ... 14 15 16 17 18 ... 47 >
logo
2005 - 2022 ©PFPZ ZP; Wszystkie prawa zastrzeżone
Polska Federacja Producentów Żywności ZP
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
Kontakt:
Telefon: +48 22 830 70 55
E-mail: info@food-lex.pl
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
WebInterface logo